Co je FINANČNÍ INSTITUCE – můžete hovořit konkrétně?

01.05.2016 10:00

 

Ano můžeme hovořit konkrétně, ale jen s našimi AKCIONÁŘI, kteří si zdarma založí účet ve FINANČNÍ INSTITUCI (dále jen "FIN"). 

 

PROČ?

 

Jednoduše proto, že v , tedy i v České Republice platí nařízení, které zakazuje veřejně informovat občany o "Bankovních domech" a jiných finančních institucích, které nemají sídlo v EÚ. Chráníme tak sebe i Vás před značným finančním postihem a běháním po úřadech.

 

Neděláme žádné tajnosti, ale jelikož jde o zcela bezpečný účet a kartu, konkrétní informace se dozví každý, který si společně se svým sponzorem v "Modulu DCP" zdarma vygeneruje AKCII a zdarma si založí účet ve "FIN". 

 

Potom jako AKCIONÁŘ a majitel účtu ve "FIN" máte plné právo vědět všechny potřebné informace. 

Žádný postih Vám už pak nehrozí, jelikož Akcionáři se mohou zcela veřejně scházet a hovořit o všech záležitostech v jejich "Akciové společnosti.

 

Stát se Akcionářem je otázkou několika minut a pak společně se svým sponzorem si založíte účet ve "FIN". Sponzor Vám rád poradí, jak ve "FIN" profitovat, jelikož má uhrazen přístup do Blokovaných stránek" v tomto webu TT-Partners a tím má veškeré potřebné informace k Vaší řádné registraci.

 

Po registraci do "FIN" si ihned uhradíte přístup do "Blokovaných stránek", abyste i Vy mohli odborně poradit kamarádům, jak profitovat ve "FIN"!