Proč ukončil činnost projekt Open Economy?

18.07.2016 12:49

 

 

Celý projekt Open Economy byl ukončen z důvodu nezájmu klientů o jeho využití. 

Nebyly už žádné nové registrace, nové články se objevovaly jen velmi sporadicky a několik měsíců nikdo nezadal reklamní kampaň. Samotný provoz serveru, na kterém běžely tyto programy, stál vice než 10.000 Kč měsíčně, což se dotovalo několik roků!

 

Co se týče provizi, které tam klienti měli, je zde jeden problém. Předchozí provozovatel Open Economy pan Beneš se této funkce vzdal, ale neprovedl žádné vyúčtování a tudíž nepředal žádné finanční prostředky, které by klientům bylo možné odeslat.

 

Je možnost, že FIN tuto povinnost za Open Economy převzala a provize vyplatila. 

 

V celkovém množství totiž nejde ani o nijak závratnou sumu. Pokud by se klienti, kteří v OpenEconomy mají finance, přeregistrovali do "FIN" a aktivovali si standardní účet v ceně 1.500 Kč, pak by jim bylo možné tyto provize z Open Economy a Open Advert na jejich bankovní účty ve "FIN" postupně připsat. 

 

OpenAurum je situace taková, že veškerá investice do zlata bude klientům připsána v nové "FIN", takže o nic nepřijdou.

Když se stanete členy v nové platformě "FIN" objeví se tam nová sekce "Bank Shares". Tam klienti uvidí nejenom svou zákaznickou akcii, ale i podíly v bývalé bance, které si jako původní akcionáři - koupili.

 

Zároveň sdělujeme, že klienti, kteří mají jen zákaznické akcie, rovněž nepřijdou zkrátka. 

Na tyto akcie bude totiž určena výplata dividend ve výši 5% ze zisku "FIN" s tím, že čím více bude mít klient členů ve své struktuře, tím větší bude mít podíl z této dividendy.

 

Když jste se ještě nepřeregistrovali z Opent Economy a nebo ze staré platformy banky, když jste tam měli finance, nebo jste byli zakládajícími akcionáři FIN a chcete se přeregistrovat do nové platformy "FIN", klikněte na slovo "Přeregistrace".